Elk onderdeel van een gebouw staat in relatie met de omgeving. De locatie speelt daarom een belangrijke rol bij het concept van elk nieuw project. Zij roept emoties op en bepaalt soms mede de uitkomst van het project met als gevolg dat het nieuw ontworpen object nooit los gezien kan worden van de omgeving. Het gebouw is een geïntegreerd onderdeel geworden van zijn omgeving.

Als architecten spelen wij met landschap, licht en materialen om architectuur te creëren en emoties op te roepen. Wij gebruiken daarvoor een specifieke taal gebaseerd op ruimte, proporties, licht en gevoelens.

Een gebouw wordt aan de buitenkant bepaald door bestaande architectuur, lokale materialen en de cultuur van de streek, terwijl binnenshuis de functionaliteit, het comfort en de elegantie bepaald worden door de wensen van de cliënt. Voor hem wordt een warm en uniek ontwerp geconcipieerd.
Wij houden ons bezig met een breed palet aan ontwerpen dat loopt van woningbouw tot utiliteitsbouw. De ontwerpen kenmerken zich door een Italiaanse strakke en moderne vormgeving. Daglicht, doorkijkjes en een bijzondere combinatie van materialen creëren een verrassende woning waarna een verdere afwerking volgt tot in alle details met kleur en meubeldesign.

Villa Vinkeveen