Ontwerpen met een Italiaans accent

Ontwerpen met een Italiaans accent, het is een ietwat dubbelzinnige slogan. Ik spreek Nederlands met een Italiaans accent en met deze leus wil ik de klant die bij me komt, daarop voorbereiden…

Tegelijkertijd worden de projecten ook met een ander accent uitgevoerd, een Italiaans accent in feite, door in het ontwerp strakke lijnen en een moderne, elegante stijl af te wisselen met klassiekers uit de wereld van het Italiaanse design.

Onze cliënten zijn NEDERLANDERS  en jonge EXPATS die in Nederland zijn komen wonen.

Er werken hier veel Internationale professionals en wanneer zij een huis kopen, voelen zij de behoefte het aan te passen aan hun wensen en gewoontes, zodat zij zich minder vreemdeling voelen in het land dat hen verwelkomde.

Daarom is het belangrijk het huis een persoonlijk tintje te geven, zodat ze zich thuis en op hun gemak voelen, zelfs ver van de plaats waar ze vandaan komen.

Onze Nederlandse clientèle houdt van Italië en van Italiaans design. Ze wil zich onderscheiden en zich omringen met ruimtes waarmee ze zich kan identificeren en waar ze energie van kan krijgen.

Elegantie, harmonie en dissonantie, een vloeiende ruimte die zich opent met een uitzicht van binnen naar buiten het huis en een functionaliteit die op de behoeften van de klant afgestemd is, dat zijn de basisingrediënten van onze unieke en exclusieve projecten.

Als je houdt van (binnenhuis)architectuur die elegant en functioneel is en die ook iets over jou zegt… kan ik dan iets voor je betekenen?