MEF architect werkt samen met Italiaanse chef-koks om u van dienst te zijn bij het upgraden van uw restaurant. Design en gastronomie worden overal ter wereld beschouwd als de twee kenmerken van de Italiaanse cultuur bij uitstek. Waarom zouden we op deze terreinen niet tegelijk authentiek en innovatief kunnen zijn en waarom zouden we samen met u niet een nieuw concept voor uw zaak kunnen bedenken?

In concreto zal ik een nieuwe, aantrekkelijke en functionele indeling van de ruimte ontwerpen met aandacht voor verlichting, kleuren, meubilair en tafellinnen. Leonardo Iannantuoni en / of Nino Bentivegna zullen zich bezighouden met smaken, aroma’s en geuren, en met die ingrediënten die tot de essentie van de Italiaanse gastronomie behoren.

Het gemeenschappelijke element in onze bijdrage is het etiket Made in Italy, dat niet alleen terug te vinden is in de elegantie van het design, maar ook in de gerechten, beide met een hedendaags stempel, want ook de traditionele Italiaanse gastronomie kan aangepast worden, zolang het wezen maar bewaard blijft.

Als uw restaurant volgens bovenstaande uitgangspunten up-to-date is gebracht, zal voor nieuwe fijnproevers een bezoek aan uw zaak een bijzondere zintuiglijke belevenis kunnen worden, een herhaling waard.

Team-Italiaanse-chef-koks