Renovatie appartement in Amstelveen

Waarom een renovatie is belangrijk voor expats?

Expats, je kunt er niet om heen in Nederland.

Veel jonge professionals vinden hier de kans van hun leven, ze beginnen een schitterende carrière, maar zijn ver weg van hun familie en van de plekken waar ze van houden.

Een huis kopen betekent voor ons (ja, ik ben een van hen) dat we een plek vinden waar we kunnen wortelen, een plaats waar we ons thuis kunnen gaan voelen. Dat is vaak een plek die we nu (nog) niet kennen, of een waarin we ons soms nog wat ongemakkelijk bewegen…

Je ergens thuis voelen is essentieel om je goed te voelen en de energie en de synergie te vinden om samen een nieuwe toekomst te beginnen, met het kleine gezin op sleeptouw.

Een Italiaans echtpaar: allebei befaamde hoogleraars aan de Universiteit van Amsterdam.

De beide wetenschappers lieten zich in het volste vertrouwen door mij leiden. Ze lieten me vrij om nieuwe dingen voor te stellen, hen te helpen bij de verschillende keuzes, bij de inrichting, bij de materialen… Werken met hen en voor hen was een van de mooiste ervaringen in mijn carrière hier in Nederland.

Wat de client vertelde over mij…

“We greatly enjoyed working on the renovation of our house with Maria Elena. She immediately understood our goals and wishes, and helped us all the way from the initial project to the final touches, proposing interesting ideas and finding excellent solutions. Strongly recommended!”

We werkten op een chirurgische manier aan de renovatie van hun huis

Lang niet alles hoefde te worden vervangen, integendeel. We voegden kleine elementen toe die het bestaande verrijkten en het appartement meer in overeenstemming brachten met hun manier van leven. Het kreeg daardoor het persoonlijk tintje dat eraan ontbrak.

We hebben op de begane grond een industriële stijl gebruikt. De opening naar de woonkamer hebben we vergroot om een visuele verbinding tussen de entree en de woonkamer te creëren.

“Zo werd de woonkamer groter en leek de gang minder lang dan eerst.”

Modern met een industriële touch

Lang niet alles hoefde te worden vervangen, integendeel. We voegden kleine elementen toe die het bestaande verrijkten en het appartement meer in overeenstemming brachten met hun manier van leven. Het kreeg daardoor het persoonlijk tintje dat eraan ontbrak.

We hebben op de begane grond een industriële stijl gebruikt. De opening naar de woonkamer hebben we vergroot om een visuele verbinding tussen de entree en de woonkamer te creëren. Zo werd de woonkamer groter en leek de gang minder lang dan eerst.