Een boerderij omgebouwd tot een loft

Wat doe je als er achter je huis een oude boerderij staat, die al jaren verlaten is?

Je koopt het en geeft het een nieuw leven!

Dit was het doel van mijn klanten, een Italiaans-Spaans stel, beiden liefhebbers van kunst en koken.

Zij hadden verschillende wensen voor deze boerderij, zoals een multifunctioneel centrum voor kookworkshops, een atelier, vergaderruimtes en logeerplekken voor familie en vrienden. Dit alles behoud van de originele karakteristieke eigenschappen van de oude boerderij.

Op de begane grond is een grote open keuken ontworpen met een enorm marmeren eiland, zodat er naast elkaar gekookt kan worden, met uiteraard een grote lange eettafel om met elkaar van alle culinaire creaties te kunnen genieten. Een mooie loungehoek met een fijne openhaard maakt deze ruimte helemaal af. Dit alles is ontworpen rondom de originele houten constructie van de boerderij met prachtige houten pilaren en balken. Door deze combinatie van moderne inrichting en originele elementen is er een unieke sfeer ontstaan die uitnodigt om de ruimte te ontdekken en te gebruiken.

Doordat de boerderij zo groot is, is er ook ruimte overgebleven voor een privégedeelte, in de vorm van een mooie slaapkamer met een complete en comfortabele badkamer.